Esencijalne tekućine u životu jedne trepavičarke 💁🏽‍♀️ - Kallos

Esencijalne tekućine u životu jedne trepavičarke 💁🏽‍♀️

1. LJEPILO

Sastoji se uglavnom od cijanoakrilata i karbona. Zvuči jednostavno jel da?
E pa nije. S njim sam najveće bitke vodila i dugo gubila. Tražila sam savjete i dobila odgovore "Slusaj ljepilo, ljepilo će ti reci što mu treba".
S obzirom da sam sa ljepilom prvih tjedana uglavnom imala jednosmjernu komunikaciju u kojoj sam uglavnom ja glasno pričala 🤬 mislila sam da se izvlače i da mi namjerno neće reći jer tajnu najboljeg ljepila ljubomorno čuvaju za sebe ali ljepilo je stvarno reklo sto mu treba, s vremenom,nakon sto sam ga naučila slušati. Shvatila sam s vremenom i da nema univerzalno najboljeg ljepila, najbolje ti je ono s kojim se kužiš. Kod mene je ispalo da mi trebaju dva ljepila da bi bila sretna. Nije život jedna žena, pa što bi i ljepilo bilo. Doduše The BLACK volim više, Hollywood mi je samo ljetna avantura 🤫 Ljepilo će stvarno reći kad mu je pretoplo, prehladno, kad mu nedostaje vlage, a s vremenom ćeš znati tips and tricks s kojima ćete ti i ljepilo surađivati u svim uvjetima.

2. ADHESIVE SUPERDRY

Adhesive je jedan od tips and tricks, čarobna tekućina koja će ti ubrzati ljepilo i spasiti fanove i živce. Adhesive je akcelerator sa smanjenim udjelom alkohola koji ubrzava polimerizaciju, namazati ćeš ga na trakicu i oduševiti se. U mom slučaju odusevljenje je bilo proporcionalno mukama koje su me s ljepilom snašle, sukladno tome odlučila sam da mi je to zauvijek must have proizvod u mom trepavičarskom životu. U slučaju da tvom ljepilu nedostaje vlaga, probaj Adhesive prije nego se odlučiš za ovlaživač zraka. Za razliku od ovlaživača stane u svaku ladicu, a i džep pa ga tako ja nosim non stop sa sobom. Nikad ne znaš kad će ti pasti na pamet napraviti nekome trepavice, a uz tekućine 1 i 2 nisi vezan uz prostor, snaći ćeš se u svim prostorima i uvjetima 🤷🏽‍♀️

3. SUPERBONDER

Superbonder prema deklaraciji poboljšava retenciju za 30 posto.
Što se same retencije tiče nemam recenziju jer superbonder koristim od prvog seta i ne mogu ga usporediti sa setom bez superbondera. Superbonder se veže sa cijanoakrilatom. Dok kod klasičnog "sušenja" u doticaju s vlagom proces sušenja počinje izvana i vlaga ostaje u ljepilu superbonder ce se vezati uz cijanoakrilat i istisnuti vlagu prema van, čime ćemo dobiti elastičnije spojeve, ali ono zbog čega ga ja zapravo koristim je činjenica da zbog takvog načina djelovanja smanjuje isparavanje ljepila, a samim time i iritacije i crvenila kod klijentica. Nanosi se nakon ugradnje. Pričekaš dvije minute nakon ugradnje prije nego ga naneseš na spojeve, ako ne čekaš, spojevi će ti pobijeliti, znaš da sam probala. Dolazi u praktičnom pakiranju s kapaljkom, a s obzirom na pakiranje i potrošnju "na kapaljku" traje i traje.

4. MORE

Tu ne moram ništa posebno objašnjavati, jel da? S obzirom da istraživanja dokazuju da gledanje u more mijenja frekvenciju moždanih valova i izaziva blago meditativno stanje, preporučam, s obzirom na prirodu posla i trenutno stresno covid stanje u branši, u isto gledati bar 20 dana godišnje.
Ukoliko mislite da vam 20 dana nije dovoljno a u međuvremenu ne rukujete tekućinama pod brojem 1 2 i 3, preporučam tekućinu broj 4 kombinirati sa tekućinama kao što su mojito ili gin tonic, petom esencijalnom tekućinom ove trepavičarke 🤫🔞

Sretno vam ljeto i jos sretniji porast temperature i vlage u salonima 🤞🏼

Nina M. 

Kallos Blog Ambassador