Internetska stranica s informacijama o zaštiti podataka.

Članak I. - Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Internetska stranica kallosprolashcollection.com Drago nam je što ste posjetili ovu internetsku stranicu. Zalažemo se za zaštitu vaših osobnih podataka u skladu sa svim važećim zakonima o zaštiti podataka, osobito u skladu s Općom uredbom EU o osobnih podataka („GDPR“) te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. U ovim Informacijama o zaštiti podataka objašnjavamo koje vaše informacije (uključujući osobne podatke) obrađujemo u vezi s vašim posjetom i korištenjem gore navedene digitalne obavijesti („Internetska stranica“). CE - MAKOR d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi sadašnji i budući djelatnici CE - MAKOR d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Posjetitelj i/ili kupac popunjavanjem obrasca prilikom registracije ili kupnje na www.bmwell.com, potvrđuje točnost i potpunost navedenih podataka, uključujući osobnih podataka. Voditelj obrade odgovoran za obradu osobnih podataka je CE - MAKOR d.o.o. za usluge, dostupni na e-mail: info@kallosprolashcollection.com. Svako pozivanje na "mi" ili "nas" u ovim informacijama o zaštiti podataka je upućivanje na gore spomenuti entitet.

Članak II. Načela

Radi postupanja u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti osobnih podataka obrađujemo vaše osobne podatke samo na temelju zakonite osnove ili ako ste na to pristali. To vrijedi i za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe. Na ovoj Internetskoj stranici možemo prikupljati podatke koji nam ne omogućuju donošenje izravnih zaključaka o vašem identitetu. No, u određenim slučajevima - osobito u kombinaciji s drugim podacima – ti se podaci, u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti osobnih podataka, ipak mogu smatrati „osobnim podacima“. Nadalje, na ovoj Internetskoj stranici možemo prikupljati i informacije koje nam ne omogućuju da vas, izravno ili neizravno, identificiramo; to je slučaj, primjerice, s prikupljanjem podataka o svim korisnicima ove Internetske stranice.

Članak III. Podaci koji se obrađuju

Našoj Internetskoj stranici možete pristupiti bez unošenja osobnih podataka (kao što su vaše ime i prezime, poštanska adresa ili email adresa). U tom slučaju također moramo obrađivati određene podatke kako bismo vam omogućili pristup našoj internetskoj stranici. Uz to, na ovoj internetskoj stranici upotrebljavamo određene metode analize, a integrirali smo i funkcionalnosti trećih strana („dodatke za društvene mreže“; eng. „social plug-ins“). Dnevničke datoteke: Kada posjetite ovu internetsku stranicu, naš internetski poslužitelj automatski pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje je poslalo zahtjev (najvjerojatnije računalo vašeg pružatelja internetskih usluga), uključujući datum, vrijeme i trajanje vašeg posjeta, podstranice/URL-ove koje posjećujete i informacije o aplikaciji/aplikacijama i terminalu/terminalima koje koristite za pregled naših stranica. Kolačići: Kako bismo našu internetsku stranicu učinili što jednostavnijem za korištenje, mi - kao i mnogi drugi operateri internetskih stranica - koristimo kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene u vašem pregledniku. Ove datoteke nam pomažu pri prepoznavanju određenih preferencija naših posjetitelja tijekom pregledavanja interneta i dizajniranja naših stranica u skladu s tim. Većinom koristimo privremene kolačiće (kolačiće sjednice). Oni automatski brišu na kraju vašeg posjeta. Međutim, upotrebljavamo i trajne kolačiće. Oni služe za poboljšanje korisničkog usmjeravanja u skladu s vašim preferencijama. Naši kolačići ne prikupljaju nikakve osobne podatke i ne omogućuju vašu identifikaciju na internetskim stranicama trećih strana. Svoj preglednik možete podesiti tako da vas obavijesti o postavljanju kolačića kako bi vam uporaba kolačića postala transparentnima. U načelu, postavkama preglednika možete i odbiti prihvaćanje kolačića. Međutim, to može značiti da možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti Internetske stranice. Ovdje je popis kolačića koje koristimo: _session_id, jedinstvena oznaka, po sesiji, omogućuje Shopify-u pohranu informacija o Vašoj sesiji (preporuka, odredišna stranica, itd); _shopify_visit, nema podataka koji se drže, prisutan 30 minuta od zadnjeg posjeta, korišten od strane pružatelja usluge praćenja interne statistike naše web stranice za snimanje broja posjeta; _shopify_uniq, nema podataka se drže, istječe u ponoć (u odnosu na posjetitelja) sljedećeg dana, prebraja broj posjeta trgovini od strane jednog kupca; cart, jedinstvena oznaka, prisutna 2 tjedna, pohranjuje informacije o sadržaju košarice; _secure_session_id, jedinstvena oznaka, po sesiji; storefront_digest, jedinstvena oznaka, neodređena ako trgovina ima lozinku, ovo se koristi kako bi se utvrdilo da li trenutni posjetitelj ima pristup Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Analiza internetske stranice s pomoću usluge Google Analytics: Na našoj internetskoj stranici koristimo uslugu Google Analytics, uslugu internetske analize tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD („Google“), kako bismo mogli kontinuirano poboljšavati našu internetsku stranicu. Usluga Google Analytics upotrebljava kolačiće koji su pohranjeni na vašem računalu i omogućavaju analizu korištenja internetske stranice. Informacije koje kolačić skuplja o vašoj upotrebi ove Internetske stranice uglavnom se šalju na poslužitelj tvrtke Google u Europi (ili u državi članici Europskog gospodarskog područja) radi anonimizacije vaše IP adrese, kako bi se time isključila referiranje na osobu. Tek nakon što je IP adresa anonimizirana, skraćena IP adresa prenosi se na poslužitelj tvrtke Google u SAD, gdje se pohranjuje. Samo u iznimnim slučajevima na poslužitelj tvrtke Google u SAD šalje se potpuna IP adresa te se tamo skraćuje. Ova Internetska stranica koristi uslugu Google Analytics s proširenjem za anonimno skupljanje IP adresa (tzv. maskiranje IP adrese). Google u naše ime upotrebljava prikupljene podatke kako bi analizirala vaše korištenje Internetske stranice, sastavila izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici i pružila nam druge usluge vezane za korištenje Internetske stranice. IP adresa koju vaš preglednik šalje u kontekstu usluge Google Analytics ne kombinira se s ostalim Googleovim podacima. Upotrebu kolačića možete odbiti odabirom odgovarajućih postavki u svojem pregledniku. Međutim, želimo istaknuti da u tom slučaju možda nećete moći u cijelosti koristiti sve funkcije ove Internetske stranice. Također možete Google-u odbiti prikupljanje podataka koje generira kolačić i odnosi se na vašu upotrebu Internetske stranice (uključujući vašu IP adresu). Google-u možete odbiti i obradu podataka, i to preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik koji je dostupan na sljedećoj poveznici: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. U tom slučaju postavlja se kolačić za isključivanje (eng. opt-out cookie) koji sprječava buduće prikupljanje vaših podataka kada posjetite ovu Internetsku stranicu. Alternativno, putem linka ispod možete spriječiti slanje podataka Google-u i da ih Google obrađuje. Za isključivanje, kliknite ovdje. Dodatne informacije o zaštiti podataka pri korištenju usluge Google Analytics možete pronaći ovdje https://www.google.com/analytics/terms/ i ovdje http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Google ponovno oglašavanje: na našoj Internetskoj stranici također koristimo Google-ovu funkciju za ponovno oglašavanje. Ovo nam omogućava da vam prikažemo ciljano oglašavanje pretpostavljenih interesa na osnovu vašeg ponašanja prilikom prethodnih posjeta našoj Internetskoj stranici. Ako ste se usuglasili sa Google-om, vaše posjete će se također snimiti na svim uređajima. Ova reklama se pojavljuje samo u Google oglasnim prostorima, bilo na oglasnim prostorima Google Adwords-a ili na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. Google koristi kolačiće kako bi analizirao korištenje internetskih stranica kao osnovu za prikazivanje oglašavanja zasnovanog na vašim pretpostavljenim interesima. Kolačići se koriste za snimanje posjeta Internetskoj lokaciji i anonimnih podataka o koričenju Internetske stranice. Nijedan osobni podatak o posjetiocima Internetske stranice ne pohranjuje se. Ako potom posjetite drugu internetsku stranicu u Google mreži multimedijalnog oglašavanja, vidjet ćete oglase sa velikom vjerojatnošću uključuju vrste proizvoda i informacija kojima ste ranije pristupili. Možete trajno deaktivirati upotrebu kolačića od strane Google-a tako da slijedite sljedeći link te preuzmete i instalirate dodatak: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Alternativno, možete deaktivirati upotrebu kolačića od strane trećih osoba primjenom internetske stranice za deaktivaciju mreže za oglašavanje na linku http://www.netvorkadvertising.org/choices/ i dodatne informacije koje su tamo navedene u kontradikciji. Više informacija o Google ponovnom oglašavanju  i Google politici možete naći na http://www.google.com/privacy/ads/. DoubleClick: Također koristimo uslugu DoubleClick, uslugu koju također pruža Google da bi vam prikazali oglase relevantne za vas. Google dodjeljuje pseudonim identifikacijskom broju (ID) vašem pregledniku da bi provjerio koji su oglasi prikazani u vašem pregledniku i koji su to pregledani oglasi. Kolačići ne sadrže nikakve osobne informacije. Upotreba DoubleClick kolačića dozvoljava samo Google-u i njegovim partnerskim internetskim lokacijama prikazivati oglase na osnovu prethodnih posjeta našim ili drugim internetskim stranicama na Internetu. Informacije koje generiraju kolačići Google prenosi na server u SAD za analizu i tamo se čuvaju. Prenošenje podataka od strane Google-a trećim osobama vrši se samo na temelju zakonskih propisa ili u okviru opisane obrade podataka. Google neće kombinirati vaše podatke sa drugim podacima koje je prikupio od vas. Možete odbiti upotrebu kolačića tako da izaberete odgovarajuće postavke u vašem pregledniku. Također možete spriječiti Google da prikuplja podatke koji su generirani od strane kolačića i koji se odnose na vašu upotrebu Internetske stranice, kao i da ih Google obrađuje ovim putem tako što preuzima i instalira dodatni program pretraživača, na adresi https://adssettings.google.com/u/0/authenticated?Hl=sr-GB odabirom postavke DoubleClick deactivation extension. Alternativno, možete onemogućiti Doubleclick kolačiće na internetskoj stranici Digitalne marketing alijanse – http://optout.aboutads.info. Facebook Pixel: Koristimo Facebook Pixel pružatelja usluge Facebook, Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD - www.facebook.com – „Facebook“) na našoj Internetskoj stranici. Facebook Pixel pruža mogućnost praćenja ponašanja korisnika nakon što su preusmjereni na jednu od naših internetskih lokacija klikom na Facebook oglas. Ovaj proces je dizajniran za procjenu efektivnost Facebook oglasa u statističke i tržišne istraživačke svrhe i može pomoći u optimizaciji budućih reklamnih poduhvata. Prikupljeni podaci su anonimni, tako da ne možemo izvući zaključke o identitetu korisnika, a mi ne šaljemo nikakve lične podatke Facebook-u. Međutim, Facebook čuva i obrađuje podatke tako da je mogućne povezivanje sa odgovarajućim korisničkim profilom i Facebook može koristiti podatke u svoje reklamne svrhe u skladu sa Smjernicama za korištenje Facebook podataka (https://www.facebook.com/about/privacy/). Možete omogućiti Facebook-u i njegovim partnerima da prikazuju oglase unutar i van Facebook-a. Kolačić́ se također može čuvati na vašem računalu u ove svrhe. Ako ste korisnik Facebook-a i ne želite da Facebook prikuplja podatke o vama preko Facebook Pixel-a i poveže ih sa vašim korisničkim podacima spremljenim na Facebook-u, možete deaktivirati Facebook Pixel ovdje. Kontradikcija se odnosi na pretraživač koji koristite. LinkedIn praćenje konverzija: Koristimo analizu i tehnologiju praćenja pružatelja usluga LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SAD - www.linkedin.com – „LinkedIn“) na našoj Internetskoj stranici. Sa ovom tehnologijom LinkedIn-a, oglasi mogu biti prikazani sukladno vašim interesima. Također primamo prikupljene i anonimizirane izvještaje LinkedIn-a o oglasnim aktivnostima i informacijama o tome kakva je vaša interakcija s našom Internetskom stranicom. Dodatne informacije o zaštiti podataka na LinkedIn-u možete naći ovde: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy#choices-oblig. Možete deaktivirati analizu vašeg ponašanja od strane LinkedIn-a i prikaz preporučenih oglasa zasnovanih na vašim interesima klikom na „Reject to LinkedIn“ (za članove LinkedIn-a) ili „Reject“ (za druge korisnike) na sljedećoj poveznici: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out. Web analiza putem Mouseflow-a: na našoj Internetskoj stranici koristimo internetski analitički alat pružatelja usluga Mouseflow ApS (Flaesketorvet 68, 1711 Kopenhagen, Danska – [internetska stranica] – „Mouseflow“), za snimanje nasumično odabranih individualnih posjeta (samo sa anonimnom IP adresom). Ovo rezultira protokolom kretanja miševa, klakova miša i interakcije sa tastaturom, sa namjernoj da nasumično prikažete individualne posjete Ovoj Internetskoj stranici kao tzv. ponovne sesije i evaluacije u obliku tzv. mapa, uvodeći potencijalna poboljšanja za ovu internetsku lokaciju . Podaci prikupljeni od strane Mouseflow-a nisu osobni podaci i neće biti prenošeni trećim osobama. Prikupljeni podaci se čuvaju i obrađuju unutar EU. Ako ne želite da se ti podaci o vašim posjetima naše Internetske stranice ne prikupljaju pomoću Mouseflow-a, možete to odbiti na svim internetskim lokacijama koje koriste Mouseflow putem sljedeće poveznice: https://mouseflow.de/opt-out/. Dodatak za društvene mreže: Na našu Internetsku stranicu integrirali smo gumb društvene mreže Facebook (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD - www.facebook.com). Gumbe tvrtke Facebook možete prepoznati zahvaljujući logotipu tvrtke Facebook ili gumba „sviđa mi se“. Kako bismo spriječili automatsko prikupljanje podataka tvrtke Facebook čim se pristupi našoj Internetskoj stranici, implementirali smo takozvano rješenje s dvama klikovima (two-click solution): Pored gumba Facebook postoji još područje koje izgleda kao prespojnik. Samo kada pritisnete prespojnik, a zatim iznova kliknete na gumb Facebook, informacije (kao što je adresa naše Internetske stranice i vaš korisnički ID) se šalju na Facebook. Kao operator Internetske stranice, nemamo saznanja o sadržaju prenesenih podataka ili Facebookovu služenju njima. Ne dobivamo podatke kada ste kliknuli na koji gumb. Više informacija o načinu na koji tvrtka Facebook koristi vaše podatke potražite u pravilima o privatnosti tvrtke Facebook:  https://www.facebook.com/policy.php. Mogućnosti informiranja i savjetovanja te oglašavanje i marketing Putem našeg kontakt obrasca nudimo vam različite informacije i savjetničke mogućnosti. Ovisno o mogućnosti koju odaberete, obrađujemo različite osobne podatke:

a) Informacije dobivene poštom / e-poštom
    Ako ste odabrali slanje informacijskih materijala, obrađujemo ćemo podatke koje ste unijeli u kontakt obrazac, barem vaše ime i prezime te pojedinosti kanala za kontakt koji ste odabrali (pošta i/ili email) za jednokratnu otpremu materijala koji ste zatražili.

    b) Savjetovanje telefonom
      Ako ste odabrali savjetovanje telefonom, obrađujemo podatke koje ste unijeli u kontakt obrazac, barem vaše ime i prezime te vaš telefonski broj, kako bismo vam omogućili željeno savjetovanje telefonom.

      c) Osobno savjetovanje
        Ako ste odabrali osobno savjetovanje, obrađujemo podatke koje ste unijeli u kontakt obrazac, barem vaše ime i prezime te vaš telefonski broj i/ili email, kako bismo vam omogućili sastanak za osobno savjetovanje.

        d) Newsletter putem elektroničke pošte
          Ako ste odabrali mogućnost slanja letka emailom, obrađujemo podatke koje ste unijeli u obrazac za kontakt, barem vaše ime i prezime te vašu emailom, kako bismo vam e-poštom mogli poslati letak. Ako ste odabrali slanje newslettera elektroničkom poštom, obrađujemo podatke koje ste unijeli u kontakt obrazac, barem vaše ime i prezime te vašu adresu elektroničke pošte, kako bismo vam mogli poslati newsletter. Osim toga, upotrebljavamo i druge informacije koje unesete u kontakt obrazac kako bismo vam mogli poslali sadržaj prilagođen vašim interesima. U zbirnom obliku analiziramo i podatke prikupljene tijekom isporuke i prihvaćanja takvih email pošte (stopa isporuke, stopa otvaranja, stopa klikova, stopa pretvorbe, stopa otkazivanja slanja, stopa odstupanja), kako bismo imali uvid u njihovu uspješnost i uporabu. S druge strane, također procjenjujemo podatke koji se generiraju tijekom vašeg pristupa i korištenja tih e-poruka (vrijeme otvaranja, klikovi na hipervezu, preuzeti dokumenti) kako bismo vam na osnovi toga pružili personalizirane informacije u budućim letcima poslanima emailom, a koje najbolje odražavaju vaše interese i potrebe.

          e) Oglašavanje i marketing
            Obavještavamo vas o proizvodima, uslugama, ponudama i događanjima. U tu svrhu obrađujemo potrebne podatke koje ste unijeli u kontaktnom obliku, bar vaše prezime i ime i detalje kanala kontakta (email i telefon). Na našoj Internetskoj stranici možete naručivati bez registracije i stvaranja računa. U tom ćemo slučaju zatražiti i obraditi informacije potrebne za obradu narudžbe (npr. vaše ime i prezime, adresu za naplatu odnosno drugu adresu za dostavu, email te potrebne podatke o plaćanju, načinu isporuke i podatke o narudžbi). Registracija i račun Ako se registrirate kao korisnik naše Internetske stranice - osobito kada napravite svoj račun - prikupljamo osobne podatke i obrađujemo podatke navedene u obrascu za registraciju na našoj Internetskoj stranici. Ako želite koristiti određeni sadržaj na našoj Internetskoj stranici ili nešto naručiti, možemo zatražiti i ponovni unos podataka koji su već prikupljeni tijekom registracije (osobito za svrhu vaše identifikacije) te obrađivati daljnje osobne podatke u tu svrhu.

            Članak IV. Shopify

            Domaćin naše online trgovine je Shopify Inc. Oni nam pružaju online e-commerce platformu koja nam omogućuje da prodajemo svoje proizvode i usluge. Podaci o karticama i personaliziranim sigurnosnim obilježjima ne pohranjuju se na sustav Shopify, odnosno izvan sustava certificiranog ISP-a ugovornog partnera Erste banke.

            Članak V. Svrha i pravna osnova obrade vaših osobnih podataka

             Kako bismo vam omogućili korištenje naše Internetske stranice, obrađujemo osobne podatke koji mogu sadržavati dnevničke datoteke; ova se obrada, u svrhu našeg opravdanog interesa za rad naše internetske stranice, temelji na članku 6(1) f) GDPR. Podatke prikupljene korištenjem kolačića i pseudonimiziranih korisničkih profila obrađujemo kako bismo kvalitetnije obavili izravni marketing, istraživanje tržišta i dalje razvijali naše digitalne ponude na osnovi korisničkih potreba, a ova se obrada, u svrhu našeg opravdanog interesa za rad naše internetske stranice, temelji na članku 6(1) f) GDPR. Primljene podatke obrađujemo kako bismo vam omogućili informiranje i savjetovanje te vam omogućiti odabranu opciju, a ako ste odlučili registrirati se za naš newsletter putem emaila, kako bismo vas registrirali i dostavili vam newsletter putem emaila. Vaše osobne podatke obrađujemo na temelju vašeg pristanka i u skladu sa člankom 6(1) a) GDPR. Suglasnost možete opozvati u bilo kojem trenutku s učinkom od trenutka opozivanja suglasnosti, na način da nam se obratite putem kontakt podataka navedenih gore na početku ove Informacije o zaštiti podataka. U svakom emailu pronaći ćete i poveznicu za odjavljivanje slanja emailova. Ako putem naše Internetske stranice nešto naručite ili ako na našoj internetskoj stranici registrirate korisnički račun, prikupljene podatke obrađujemo na temelju članka 6(1) b) GDPR u vezi s izvršavanjem ugovora koje smo s vama sklopili. Podatke povezane s vašim korištenje naše Internetske stranice možemo obrađivati i kako bismo poštivali naše zakonske obveze; ta vrsta obrade temelji se na stavku članka 6(1) c) GDPR. U mjeri koja je potrebna obrađujemo vaše osobne podatke (uz obradu u svrhu poslovnog odnosa ili udovoljavanja zakonskim obvezama) u svrhu naših opravdanih interesa ili opravdanih interesa treće strane na temelju članka 6(1) f) GDPR. Opravdani interes može uključivati:
            a) postavljanje, ostvarivanje i obranu protiv pravnih zahtjeva;
            b) sprječavanje, istragu, otkrivanja ili progona kaznenih djela; i
            c) upravljanje i daljnji razvoj našeg poslovanja, uključujući upravljanje rizicima.

            Članak VI.    Dužnost dostave podataka
            Informacije potrebne za registraciju radi primanja našeg email newslettera, pružanja informacija i savjetovanja, internetskih narudžbi ili registracije korisnika ili stvaranja korisničkog računa, u odgovarajućem području internetske stranice, označene su kao obvezni podaci (npr. kontakt obrazac); bez pružanja obaveznih podataka ne možemo vam omogućiti korištenje odgovarajuće funkcije. Ako od vas primimo dodatne podatke, naznačit ćemo je li pružanje takvih informacija utemeljeno na zakonskoj ili ugovornoj obvezi ili je neophodno za izvršavanje ugovora. u pravilu naznačimo koje se podaci mogu dati dobrovoljno, a ne sukladno zakonskoj ili ugovornoj obvezi ili u svrhu izvršavanja ugovora.
            Članak VII.    Pristup podacima
            Vaši osobni podaci uglavnom se obrađuju unutar našeg društva.  Ovisno o kategorijama osobnih podataka, samo određenim osobama dopušten je pristup vašim osobnim podacima. Na temelju koncepta upravljanja ulogama/pravima, pristup osobnim podacima ograničen je na funkcije koje vrše obradu i na opseg potreban za odgovarajuću svrhu obrade. Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo izvan naše tvrtke, osim:
            • davateljima usluga koji nam na temelju posebnih ugovora pružaju određene usluge, uključujući i obradu osobnih podataka, a i odobreni kooperanti naših pružatelja usluga, primjerice, za usluge kao što su prikupljanje podataka, hosting naših internetskih stranica, slanje emailova, pružanje usluga informiranja ili savjetovanja, računovodstvenih usluga; te
            • privatna ili javna tijela, u mjeri u kojoj smo dužni prenositi vaše osobne podatke na temelju zakonske obveze kojoj podliježemo.
            • [druge kategorije primatelja ako je primjenjivo]
            Općenito, davatelji usluga trećih strana koje koristimo će prikupljati, koristiti i otkriti Vaše podatke jedino u mjeri koja je potrebna da bi obavili uslugu koju nam pružaju. Međutim, određeni pružatelji usluga treće strane, kao što su servisi plaćanja i drugi procesori platnog prometa, imaju svoja pravila privatnosti s obzirom na informacije koje im mi trebamo pružiti za Vaše transakcije u vezi kupnje. Za te pružatelje usluga treće strane, preporučujemo da pročitate njihova pravila o privatnosti, tako da možete razumjeti način na koji će Vaši osobni podaci biti obrađeni sa njihove strane. Konkretno, imajte na umu da se neki davatelji usluga mogu nalaziti u ili imaju sadržaje koji se nalaze u različitoj nadležnosti od strane Vas ili nas. Dakle, ako ste izabrali nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge davatelja usluga treće strane, onda Vaši podaci mogu postati predmetom zakona nadležnosti u kojoj se nalazi davatelj usluge ili njegovi objekti. Nakon što napustite web stranice naše trgovine ili ste preusmjereni na web stranicu ili aplikaciju treće strane, više niste regulirani ovom Politikom privatnosti ili našim Uvjetima poslovanja. Kada kliknete na linkove u našoj online trgovini, mogu Vas uputiti dalje od naše stranice. Mi nismo odgovorni za Politike privatnosti drugih stranica i potičemo Vas da pročitate njihove Politike privatnosti.
            Članak VIII.    Automatizirano donošenje odluka
            U vezi s djelovanjem naše Internetskih stranica općenito ne koristimo automatsko donošenje odluka (uključujući profiliranje) u smislu članka 22. GDPR. Ako takve postupke primijenimo u budućnosti, obavijestit ćemo vas zasebno u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.
            Članak IX.    Prenošenje podataka izvan EU / EEA
            Podaci se mogu prenijeti primateljima u takozvane treće zemlje samo u vezi s korištenjem davatelja usluga za pružanje informacija o uslugama internetske analize. „Treće zemlje“ zemlje su izvan Europske unije ili zemlje koje nisu potpisnice Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru te u kojima se ne može predvidjeti zaštita podataka usporediva s onom u Europskoj uniji. Ako prenesene informacije sadrže osobne podatke, prije takvog prijenosa osiguravamo da je u trećoj zemlji ili kod primatelja u trećoj zemlji osigurana odgovarajuća razina zaštite podataka. To može biti posljedica tzv. odluke o primjerenosti Europske komisije kojom odlučuje uz trećoj zemlji postoji odgovarajuća razinu zaštite podataka. Alternativno, prijenos podataka može se temeljiti i na tzv. standardnim ugovornim klauzulama EU koje su sklopljene s primateljem ili, u slučaju da se primatelj nalazi u SAD-u, u skladu s načelima europsko-američkog sustava zaštite privatnosti (eng. EU-US Privacy Shield). Na vaš zahtjev rado ćemo vam pružiti dodatne informacije o tome te odgovarajuća jamstva za održavanje predviđene razine zaštite podataka; podaci za kontakt nalaze se na početku ove informacije o zaštiti podataka. Informacije o sudionicima u EU - U. S. zaštiti privatnosti također se mogu pronaći ovdje: www.privacyshield.gov/list.
            Članak X.    Vrijeme pohranjivanja podataka
            Osobne podatke uglavnom pohranjujemo sve dok postoji opravdan interes za zadržavanje takvih podataka i dok ne prevladaju vaši interesi za suzdržavanje od daljnje obrade vaših osobnih podataka. Ako više i ne postoji opravdan interes, podatke možemo i dalje pohranjivati ako postoji zakonska obveza za to (npr. pridržavanje zakonskih obveza o čuvanju podataka). Osobne podatke ćemo obrisati, čak i ako ne poduzmete nikakvu radnju čim daljnje zadržavanje više nije potrebno za svrhe za koje su podaci prikupljeni ili na drugi način obrađeni, ili ako daljnje zadržavanje na neki drugi način nije dopušteno zakonom. Kada je riječ o spomenutoj obradi,
            1. a) brisat ćemo podatke koji se koriste za slanje informacija poštom/ emailom nakon što vam se podaci pošalju,
            2. b) izbrisat ćemo podatke koji se koriste za savjetovanja telefonom ili osobno savjetovanje nakon završetka odgovarajućeg savjetovanja ako niste dali svoju privolu za daljnju obradu svojih podataka (npr. nastavak savjetovanja) ili daljnja pohrana nije potrebna za druge svrhe (npr. slanje konkretne ponudu na temelju savjetovanja);
            3. c) pohraniti osobne podatke za pripremu i slanje newslettera putem emaila sve dok ne povučete svoju privolu ili se na drugi način ne složite s obradom. Vaše osobne podatke možemo pohraniti i ako želimo osigurati da, na vaš zahtjev, od nas više ne dobivate daljnje Emilove (crna lista).
            Ako se osobni podaci trebaju čuvati zbog zakonske obveze, oni se čuvaju do kraja odgovarajućeg roka čuvanja. Ako se osobni podaci obrađuju samo u skladu sa zakonskom obvezom čuvanja, pristup takvim podacima uglavnom je ograničen, stoga su podaci dostupni samo ako je to potrebno u svrhu obveze čuvanja.
            Članak XI.  Sigurnost
            Da bismo zaštitili Vaše osobne podatke, poduzet ćemo razumne mjere opreza i slijediti najbolje prakse industrije kako bi bili sigurni da nisu neprimjereno izgubljeni, zloupotrebljavani, pristupani, objavljeni, izmijenjeni ili uništeni. Ako nam date podatke o Vašoj kreditnoj kartici, podaci se šifriraju korištenjem Secure Socket Layer tehnologije (SSL) i pohranjuju sa AES-256 enkripcijom. Pratimo sve PCI-DSS zahtjeve i provodimo dodatne općeprihvaćene industrijske standarde.
            Članak XII.    Prava vlasnika podataka
            Kao vlasnik podataka imate pravo
            • zatražiti pristup svojim osobnim podacima, članak 15. GDPR;
            • zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka, članak 16. GDPR;
            • zatražiti brisanje svojih osobnih podataka („pravo na zaborav“), članak 17. GDPR;
            • zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka, članak 18. GDPR;
            • ostvariti pravo na prenosivost podataka, članak 20. GDPR;
            • prigovoriti obradi svojih osobnih podataka, članak 21. GDPR.
            Navedena prava mogu se ostvariti u odnosu prema nama, npr. slanjem obavijesti kanalima navedenima na prvoj stranici ove informacije o zaštiti podataka. Nadalje, imate pravo podnijeti pritužbu na naše postupanje s osobnim podacima nadležnom nadzornom tijelu, članak 77. GDPR.  
            PITANJA I KONTAKT
            Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili brisati osobne podatke koje imamo o Vama, prijaviti žalbu, ili jednostavno želite više informacija, kontaktirajte nas na info@kallosprolashcollection.com ili putem pošte na CE - MAKOR d.o.o., Trakošćanska ulica 23, 10360 Sesvete, Republika Hrvatska.

            Website with information on data protection. 

            Article I - Statement on protection and collection of personal data

            The website of www.kallosprolashcollection.com We're glad to have visited this web site. We advocate for the protection of your personal information in accordance with all applicable data protection laws, in particular in accordance with the EU General Information on Personal Data ("GDPR") and the Law on the Implementation of the General Data Protection Regulation. In this Privacy Policy, we explain what information (including personal information) is processed regarding your visit and using the above-mentioned digital notice ("Web site"). CE - MAKOR d.o.o. is obliged to provide personal data protection, by collecting only the essential, basic customer / customer information necessary to meet our obligations; informing buyers of how they use the data they collect, regularly gives customers the choice of using their data, including the ability to decide whether or not to remove their name from the lists used for marketing campaigns. All customer information is strictly kept and only accessible to employees who are required to do this. All present and future employees of CE - MAKOR d.o.o. and business partners are responsible for adhering to the privacy principles. The visitor and / or customer by completing the form when registering or purchasing at www.bmwell.com confirms the accuracy and completeness of the provided information, including personal information. Processing manager responsible for processing personal data is CE - MAKOR d.o.o. for services, available at e-mail: info@kallosprolashcollection.com. Any reference to "us" or "us" in this data protection information is referral to the above-mentioned entity.

            Article II principles

            In order to comply with applicable Personal Data Protection Laws, we process your personal information only on a legitimate basis or if you have consented to it. This also applies to the processing of personal data for marketing purposes. On this web site we can collect data that does not allow us to make direct conclusions about your identity. However, in certain cases - in particular in combination with other data - these data may, in accordance with applicable personal data protection laws, be considered "personal information". Furthermore, on this Web Site we may also collect information that does not allow us to identify you, directly or indirectly; This is the case, for example, of collecting data on all users of this web site.

            Article III. Data to be processed

            Our website can be accessed without entering personal data (such as your name, postal address or email address). In this case, we must also cultivate certain information to allow you access our website. In addition, on this website we use certain methods of analysis, and we have integrated the functionality of third parties ( "social plugins" eng. "Social plug-ins"). Log files: When you visit this website, our web server automatically stores the domain name or IP address of the computer that sent the request (most likely your computer your Internet service provider), including the date, time and duration of your visit, sub-pages / URLs you visit and information about the application / applications and terminal / terminals which are using to view our site. Cookies: To make our website even more simpler to use, we - like many other operators of websites - use cookies. Cookies are small text files stored in your browser. These files help us in identifying specific preferences of our visitors while browsing the Internet and design of our page accordingly. Most of the time we use temporary cookies (cookies sessions). They are automatically deleted at the end of your visit. However, use and persistent cookies. They serve to enhance the user guidance according to your preferences. Our cookies do not collect any personal information and does not allow to identify you on third-party websites. Your browser can be set to notify you of setting cookies to make your use of cookies has become transparent. In principle, the browser settings you can refuse cookies. However, it can mean that you may not be able to use all the functionality of the Website. Here is a list of cookies that we use: _session_id, unique code per session, allows Shopify-to store information about your session (recommendations, landing pages, etc.); _shopify_visit, no data held, present 30 minutes of the last visit, used by the service provider monitoring the internal statistics of our website to record the number of visits; _shopify_uniq, no data are kept, expires at midnight (in relation to visitors) the next day, Counts the number of visits to the store by a customer; cart, a unique code is present 2 weeks, stores the content information of the gasket; _secure_session_id, unique codes, the session; storefront_digest, unique mark undetermined if the store has a password, this is used to determine whether the current visitor has access to the cookies you can control and / or deleted as desired. For more information visit: aboutcookies.org can delete all cookies already stored on your computer, and the settings of most browsers allow blocking the storage of cookies. If you block cookies, you may at any visit to the site to manually adjust to some desired items, and certain services and functions may not be available. Analysis of the website using Google Analytics: On our website we use Google Analytics, a web analysis of Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google"), so we can continually improve our Internet page. Analytics uses cookies that are stored on your computer and enable an analysis of use of the website. The information we collect cookie about your use of the Website generally are sent to a server of Google in Europe (or in the Member State of the European Economic Area) to the anonymization of your IP address, in order to thus exclude the reference to a person. Only after the IP address anonymous, abbreviated IP address is transmitted to a server of Google in the US, where it is stored. Only in exceptional cases to a server of Google in the United States sent the full IP address and shortened there. This website uses Google Analytics with the extension of the anonymous collection of IP addresses (ie. IP masking). Google on our behalf use the collected data in order to analyze your use of the Website, drawn up reports on the activities on the website and gave us other services related to use of the Website. The IP address that your browser sends in the context of Google Analytics is not combined with other Google data. Use of cookies, you can refuse to selecting the appropriate settings in your browser. However, we wish to point out that in this case you may not be able to fully use all functions of this website. You can also Google the refuse collecting data generated by the cookie and relating to your use of the Website (including your IP address). Google can refuse and data processing, and downloading and installing the browser plugin available at the following link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. In this case sets the opt-out cookie (eng. Opt-out cookie) that prevents future collecting your data when you visit the Website. Alternatively, via the link below, you can prevent sending data to Google that Google handles. To cancel, click here. For more information about protecting data using a Google Analytics can be found here and here https://www.google.com/analytics/terms/ http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Google Remarketing: on our Website also use Google's function to re-advertise. This allows us to show you targeted advertising presumed interests on the basis of your conduct during the previous visit to our Website. If you agreed with Google, your visit will also be recorded on all devices. The advertisements appear only in the Google ad units on any advertising space Google Adwords or Google Display Network. Google uses cookies to analyze the use of websites as a basis for display advertising based on your supervisor interests. Cookies are used to record visiting the web site and anonymous data binding Web pages. No personal information about visitors to the Website is not stored. If you then visit another website in the Google Display Network, you'll see ads with high probability include the types of products and information you have previously accessed. You can permanently deactivate the use of cookies by Google by following the following link and download and install the add-on: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Alternatively, you can deactivate the use of cookies by third parties using the website to disable the advertising network to link http://www.netvorkadvertising.org/choices/ and additional information set forth therein contradict. More information about Google remarketing and Google policy can be found at http://www.google.com/privacy/ads/. DoubleClick: We also use DoubleClick, the service that also provides Google to show you ads that are relevant to you. Google assigns the alias identification number (ID) of your browser to make sure that the ads displayed in your browser and have it reviewed ads. The cookies do not contain any personal information. Using the DoubleClick cookie allows only Google and its partner web sites to display ads based on previous visits to our and other sites on the Internet. The information generated by cookies Google is transmitted to a server in the United States for analysis and there are kept. Transmission of data by Google and third parties shall be made only on the basis of legislation or in the framework described processing. Google will not combine your data with other data collected from you. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser. You can also prevent Google to collect data that are generated by the cookie and relating to your use of the Website, and that Google handles this way so that downloads and installs additional software browser, at https://adssettings.google. com / u / 0 / authenticated? hl = en-GB selecting items DoubleClick deactivation extension. Alternatively, you can disable DoubleClick cookies on the website of the Digital Marketing Alliance - http://optout.aboutads.info. Facebook Pixel: We use Facebook Pixel provider of Facebook, Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA - www.facebook.com - "Facebook") on our Website. Facebook Pixel provides the ability to track user behavior after they are redirected to one of our web site by clicking on a Facebook ad. This process is designed to assess the effectiveness of Facebook ads for statistical and market research purposes and can assist in optimizing future advertising enterprise. The data collected are anonymous, so we can not draw conclusions about the identity of users, and we do not send any personal information Facebook. However, Facebook keeps and processes the data so that it was possible to connect with the corresponding user profile and Facebook may use in their advertising purposes in accordance with the Guidelines for the use of Facebook data (https://www.facebook.com/about/privacy/). You can enable Facebook and its partners to serve ads inside and outside of Facebook. A cookie can also be stored on your computer for this purpose. If you are a user of Facebook and you do not want that Facebook collects information about you via Facebook Pixel and connects them with your user data stored on Facebook, you can deactivate Facebook Pixel here. The contradiction relates to the browser you are using. LinkedIn conversion tracking: We use the analysis and tracking technology providers LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA - www.linkedin.com - "LinkedIn") on our Website. With this technology LinkedIn, ads can be displayed according to your interests. You receive collected and anonymised reports LinkedIn and on advertising activities and information about what is your interaction with our website. For more information about data protection on LinkedIn you can find here: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy#choices-oblig. You can deactivate the analysis of your behavior by LinkedIn and display recommended ad based on your interests by clicking on the "Reject the LinkedIn" (for members of LinkedIn's) or "Reject" (to other users) at the following link: https: // www .linkedin.com / psettings / guest-controls / retargeting opt-out. Web analysis through Mouseflow times: on our Website using Internet analytics tool providers Mouseflow ApS (Flaesketorvet 68, 1711 Copenhagen, Denmark - [website] - "Mouseflow"), for shooting randomly selected individual visits (only with an anonymous IP address ). This results in a movement protocol mice, Klak and mouse interactions with the keyboard, with deliberate to randomly display the individual visits to this website as a so-called. returning sessions and evaluation in the form of so-called. folder, introducing potential improvements to the Web site. Data collected by Mouseflow are not personal data and will not be transmitted to third parties. The collected data are stored and processed within the EU. If you do not want this information about your visits to our Web sites are not collected by Mouseflow, you can deduct it on all web sites that use Mouseflow through the following links: https://mouseflow.de/opt-out/. Social Plugin: On our Website we integrate your social network Facebook (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA - www.facebook.com). Buttons of Facebook can recognize thanks to the logo of Facebook or the "like". In order to prevent automatic data collection of Facebook as soon as you access our Website, we have implemented a so-called solution with two clicks (one-click solution): In addition to Facebook button there is an area that looks like a switch. Only when you press the switch, and then again click on the button Facebook, information (such as address our Website and your user ID) is sent to Facebook. As operator of the Website, we have no knowledge of the content of data transferred, or the Facebook service them. Do not get the information when you click on that button. For more information on how the company Facebook use your information, see the privacy policy of Facebook: https: //www.facebook. com / policy.php. Options information and counseling as well as advertising and marketing via our contact form, we offer you a variety of information and consulting capabilities. Depending on the option that you select, process various personal information:

            a) Information obtained by mail / e-mail If you have chosen to send information materials, process will the information entered in the contact form, at least your name and details of channels to contact you selected (mail and / or email) for a one-time shipping materials you requested. 

            b) Consultation by telephone If you choose counseling by phone, process the information entered in the contact form, at least your name and your phone number, so we can find the required counseling by telephone. 

            c) Personal counseling If you choose a personal consultation, process the information entered in the contact form, at least your name and your phone number and / or email, to give you an appointment for a personal consultation. 

            d) Newsletter via e-mail If you have chosen the option of sending leaflets by email, process the information entered in the contact form, at least your name and your email, and you'll receive e-mail can send a flyer. If you selected sending newsletters via e-mail, process the information entered in the contact form, at least your name and your email address, so we can send the newsletter. In addition, the use and other information you enter in the contact form so we can send content tailored to your interests. In summary form and analyze the data collected during the delivery and acceptance of such e-mail (delivery rate, the rate of opening, CTR, conversion rate, the rate of cancellation of sending rate variations), in order to have an insight into their performance and use. On the other side, also estimate the data that is generated during your access to and use of these emails (opening time, clicks on a hyperlink, to download documents) to help you on the grounds that deliver personalized information in future bulletins sent by email, and that best reflect your interests and needs.

             e) Advertising and marketing inform you about products, services, offers and events. For this purpose, process the necessary information entered in the contact form, at least your name and the name and details of channels of contact (email and phone). On our Website you can place orders without registering and creating an account. In this case we will seek and process information necessary to process orders (eg. Your name, billing address or other delivery address, e-mail and the necessary payment information, mode of delivery and order information). Registration and account If you register as a user of our Web sites - especially when you create your account - collect personal information and process the information specified in the registration form on our Website. If you want to use certain content on our Website or order something, we can ask and re-enter the data already collected during the registration (especially for purposes of your identification) and further process personal data for this purpose.

             Article IV Shopify

            The host of our online store is Shopify Inc. They provide us with an online e-commerce platform that allows us to sell their products and services. Card data and personalized security features are not stored on the Shopify system, or outside the PBZ Card contractor's ISP Certified System

            Article V. Purpose and legal basis for processing your personal information

            In order to enable the use of our Web sites, we process personal information that may contain log files; this treatment is, for the purposes of our legitimate interest in the work of our website, based on Article 6 (1) f) GDPR. The data collected by using cookies and pseudonimiziranih user profiles process in order to better perform direct marketing, market research and further develop our digital offers based on user needs, and this treatment is, for the purposes of our legitimate interest in the work of our website, based on Article 6 ( 1) f) GDPR. The received data processing to give you information and advice and allow the selected option, and if you decide to register for a newsletter by email, so that we can register you and deliver you the newsletter via email. Your personal data processing on the basis of your consent and in accordance with Article 6 (1) a) GDPR. Consent may be revoked at any time with effect from the moment of revocation of consent, on the way to contact us via the contact information listed above at the beginning of this information on data protection. In every email you'll find the link to sign out of sending emails. If through our Website or if something order on our website you register an account, the collected data processing under Article 6 (1) b) GDPR in connection with the execution of the contract that we have signed with you. Data associated with your use of the Website can process and how we respect our legal obligations; This type of treatment is based on the article 6 paragraph (1) c) GDPR. To the extent that is required to process your personal data (the processing for the purposes of a business relationship or to comply with legal obligations) for the purpose of our justified interests or the legitimate interests of third parties pursuant to Article 6 (1) f) GDPR. Legitimate interest may include: a) setting up, exercise and defend against legal claims; b) the prevention, investigation, detection or prosecution of offenses; and c) the operation and further development of our business, including risk management.

            Article VI. Duty to of sending data

            The duty to submit data information required for registration to receive our email newsletter, providing information and consulting, online orders or user registration or account creation, in the relevant field of Internet sites, designated as mandatory data (eg. The contact form); without providing mandatory data we can not allow the use of appropriate functions. If you receive additional information that will indicate whether the provision of such information based on a legal or contractual obligation, or is required to fulfill the contract. usually indicate which data can be given voluntarily and not in accordance with legal or contractual obligation or for the purpose of executing the contract. 

            Article VII. Access data

            Data access your personal data is mostly processed within our society. Depending on the categories of personal data, only certain people are allowed to access your personal information. Based on the Concept of roles / rights, access to personal data is limited to the functions which perform processing and the range suitable for the particular purpose of treatment. Your personal information will not be forwarded outside of our company, other than service providers that we under special agreements provide certain services, including the processing of personal data, and approved subcontractors of our service providers, for example, for services such as data collection, hosting our website , sending emails, the provision of information or advice, accounting services; and private or public bodies, to the extent that we are obliged to transfer your personal data on the basis of a legal requirement for. [Other categories of recipients if applicable] In general, third-party providers that we use will collect, use and disclose your information only to the extent necessary to perform the service that we provide. However, certain third party service providers, such as payment services and other payment processors, have their own privacy policies with respect to the information they we need to provide for your transactions regarding the purchase. These third party service providers, we recommend that you read their privacy policies so that you can understand how you would your personal data to be processed by them. In particular, note that some service providers may be located in or have facilities that are located in a different jurisdiction than either you or us. Therefore, If you choose to continue with the transaction, which includes services the third party provider, then your information may become subject to the law jurisdiction in which the service provider or its facilities. Once you leave the website of our shops or you are redirected to a Web site or a third-party application, you are no longer governed by this Privacy Policy or our Terms of business. When you click on the links in our online shop, can direct you away from our site. We are not responsible for the privacy practices of other sites and encourage you to read their privacy policies. 

            Article VIII.Automated decision-making

            Automated decision-making relating to the operation of our Web sites generally do not use automatic decision-making (including profiling) within the meaning of Article 22 GDPR. If such procedures apply in the future, You'll be notified separately in accordance with the applicable legal provisions. 

            Article IX.Transferring data outside the EU / EEA

            The transfer of data outside the EU / EEA data can be transferred to recipients in the so-called third country only on the use of service providers to provide information on the services online analysis. "Third countries' are countries outside the European Union or countries that are not signatories to the Agreement on the European Economic Area and which can not be predicted data protection comparable to that in the European Community. If the transferred information includes personal information, before such transfer ensures that a third country or the recipient in a third country provided an adequate level of data protection. This may be due to the so-called. decisions about the appropriateness of the European Commission which decides with a third country there is an appropriate level of data protection. Alternatively, data can also be based on the so-called. EU standard contractual clauses which are coupled with the recipient or, in the event that the recipient is in the United States, in accordance with the principles of European-American system for the protection of privacy (eng. The EU-US Privacy Shield). At your request we will gladly provide you with additional information about these adequate guarantees for maintaining a predetermined level of data protection; contact information can be found at the beginning of this information on data protection. Information about the participants in the EU - US privacy can also be found here: www.privacyshield.gov/list. 

            Article X.Data storage time

            Time data storage Personal data generally is stored until there is a legitimate interest in keeping such information and until you overcome your interests to refrain from further processing of your personal data. If more and there is no legitimate interest, the data can still store if there is no legal obligation to do so (eg. Compliance with legal obligations on Data Retention). Personal data will be deleted, even if no action is taken as soon as further retention is no longer necessary for the purposes for which the data were collected or otherwise processed, or if further detention otherwise not permitted by law. When it comes to the aforementioned processing,

            a) deleted information will be used for sending information by post / email after your data is sent,

            b) we will delete the data used for consultation by phone or in person consultation after the appropriate consultation if you have not given your consent for further processing of its data (eg. resume consultation) or further storage is not required for other purposes (eg. send a concrete offer on the basis of consultation); 

            c) to store personal information for preparing and sending newsletters via e-mail until you withdraw your consent or otherwise do not agree with the processing. 

            Your personal information can be stored and if we want to ensure that, upon your request, we are no longer get further Emile (blacklist). If the personal data should be kept because of legal obligations, they are kept until the end of the corresponding period of storage. If personal data is processed only in accordance with the legal obligation of, access to such data generally is limited, so the data is available only if it is necessary for the purposes of the obligation to maintain. 

            Article XI. Certainty

            Security To protect your personal data, we will take reasonable precautions and follow industry best practices to make sure that they are not inappropriately lost, misused, accessed, disclosed, modified or destroyed. If you give us information about your credit card information is encrypted using Secure Socket Layer technology (SSL) and stored with AES-256 encryption. We follow all PCI DSS requirements and implement additional generally accepted industry standards. 

            Article XII. The rights of the data owner

            Rights of the data As the owner of the data you have the right to request access to their personal data, Article 15 GDPR; request correction of inaccurate personal data, Article 16 GDPR; request the deletion of their personal data ( "right to oblivion"), Article 17 GDPR; request limit processing of their personal data, Article 18 GDPR; exercise the right to data portability, Article 20 GDPR; object to the processing of their personal data, Article 21 GDPR. The above rights may be exercised in relation to us, for example. sending notification channels listed on the first page of this information on data protection. Furthermore, you have the right to file a complaint to our processing of personal data to the competent supervisory authority, Article 77 GDPR. QUESTIONS AND CONTACT If you want to: access, correct, modify or delete personal information we have about you, register a complaint, or would like more information, contact us at info@kallosprolashcollection.com or by mail to the CE - Makor Ltd., Trakošćanska street 23, 10360 Sesvete, Croatia.

            Uspješno ste se pretplatili! | You have successfully subscribed!