Recenzije

Based on 586 reviews
99%
(580)
0%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(4)
D
Beauty Blender Crni
Dunja Ćujo

Top, znaci najbolji sto postoji

Martina je preljubazna i pristupačna osoba, atmosfera na edukaciji je bila ugodna i opuštena i zahvalna sam na prenesenom znanju, savjetima i podršci koje sam dobila od nje.

Odlicne 🤩

Moram priznati, narucila sam ove igle iz znatizelje i stvarno sam odusevljena. Pixele rade jako lijepo, prezadovoljna njihovom upotrebom,debljina 1RL 0.25 ,preporucujem svima, isprobajte 😍

Odlicna boja. Jako mi se svida, samo u sebi ima malih bijelih grudvica, bez obzira koliko protresem bocicu prije upotrebe.

odlicna maskara koja ne lijepi trepavice, postize se savrsen volumen

Nema boljeg ljepila od ovoga!

Edukacija

Od prostora, do glazbe, do edukatorice koja rastura sa znanjem, a pritom je vrlo obazriva, divna i strpljiva...
Sve pohvale za Martinu i Kallos
Svaka čast ženo 💛

T
D+ 0.07mm po brojevima
Tanja Ćosić

Prekrasne!

Lash & Brow lift

Martina je po mom ukusu divna edukatorica i prava profesionalka! Nakon edukacije sam napustila studio s osmjehom na licu jer su se moja ocekivanja ispunila i bila sam zadovoljna. Martina ima vrlo profesionalan pristup i dobro zna kako prenijeti znanje na studente. Otvorena je za sva nasa pitanja, posvecena svakoj studentici, smirena, pazljiva i temeljita. Cijelo vrijeme nas je usmjeravala i savjetovala sto jako cijenim.

Lash & Brow Lift Edukacija

Martina je odlična edukatorica. Sve lijepo objasni i dijeli korisne tips & trickse iz prakse te strpljivo pokazuje svaki postupak i odgovara na sva pitanja. Trudi se da svatko tko je upisao edukaciju s iste izade sa sto vise informacija i usvojenog znanja. Dodatni materijali koji se dobiju su iznimno korisni kako bi se osoba mogla uvijek prisjetiti svega sto se prolazilo tokom edukacije.

Hvala na prenesenom znanju i vidimo se opet na nekoj drugoj edukaciji. ❤

Ako trazite ugodnu atmosferu, kvalitetan sadrzaj i znanje, Kallos edukacije su savrseni odabir za Vas! 😊

Lash & brow lift

Martina je izvrsna predavačica, vrlo strpljiva i temeljita u svemu što radi. Od samog početka osjećala sam se jako dobrodošlo i ugodno. Objašnjenja su bila vrlo jasna i razumljiva, a praktični dio edukacije bio je vrlo zanimljiv i informativan. Sve je bilo organizirano na najbolji mogući način, tako da smo svi mogli pratiti i ne osjećati se izgubljeno.

R
Brow Lift - Online Demo
Radmila Krajčinović
Odlično

Moja preporuka. 🥰

H
Dermapen/Microneedling, Online Edukacijski Seminar
H.I.P.E.R.d.o.o. Lovely beauty studio
Oduševljena!

Više sam nego zadovoljna edukacijom. Profesionalna, puna informacija i nadasve razumljiva.

A
3D Filler
Anonymous

Savršeno njeguje dlaku nakon tretmana lash i brow lift

Fantastično!

Edukacija brow mapping mi je dosta olakšala iscrtavanje oblika za puder obrve. Zaista detaljno opisan svaki korak. Martina je jedna divna osoba koju sam imala priliku da slušam i uživo. Sve preporuke za ovu edukaciju❤️

Greskom sam ocenila sa 1 zvezdicom .Zaslužujete 10 zvezdica.

Ocena 5

Preporuka za Vas tim,za Martinu,za ovu online edukaciju.Online edukacija je objasnjena do detalja,bukvalno je sve rečeno i objasnjeno,prezadovoljna. sam.

Prezadovoljna sam edukacijom, sve je detaljno objašnjeno pa nema mesta za nedoumice tokom procesa rada. Sve preporuke za cure koje bi želele ubaciti nešto novo u svoj asortiman usluga.

Najbolje

Koristim i za puder obrve i za lip blush, precizne, unose pigment super i ne traumatiziraju kožu puno

Usavršavanje

Prije 10-tak godina sam kod Martine ušla u svijet trepavica sa basic edukacijom. Zatim lash lift edukacija i danas expert lash edukacija. Martina je bila i ostala profesionalna, topla, stručna.. nakon njenih edukacija nema upitnika nad glavom. Prati svaki tvoj pokret i ispravlja greške do najsitnijeg detalja.
Hvala puno na prenesenom znanju❤️ svakako se vidimo opet

Hvala Martina na divnoj edukaciji.
Ovo mi je bila najugodnija edukacija,bez stresa. Ljepo objašnjeno sa strpljenjem ,s voljom.Pristupačnost stvarno dobra.
Hvala još jednom!
Tople preporuke!

Odličan proizvod, prezadovoljna sam i svakako ću naručiti ponovno.

Russian volume

Sve pohvale. Žao mi je što nisam na bazni tečaj za trepke kod Martine zavrsila ali zato sad želim još master! Jako lijepo objašnjeno, stručno i detaljno! Prezadovoljna sam pristupom, načinom i stečenim znanjem!
Sve preporuke!

Lash lift start paket

Odličan!

Napokon lampa koja savrseno osvjetljuje kompletno lice! Veeeliko olaksanje u radu, hvala sto ste ju ucinili dostupnom!