Tretmani

 EKSTENZIJE TREPAVICA

Kallos Lashes

Posljednjih godina najtraženiji tretman. 

Ekstenzije su savršeno sigurne ukoliko nam dopustite da tretman prilagodimo Vašim očima i istaknemo Vašu prirodnu ljepotu. 

Klasične ekstenzije - 1 ekstenzija na 1 prirodnu trepavicu. Efekt maskare. 

Volumenske ekstenzije - pramenovi 2-6D na jednu trepavicu. Guste, mekane, crne. Moguće je postići i full prirodni efekt ali i full mega volumen. 

Sve što poželite, moguće je, pazeći pritom na sigurnost i zdravlje prirodnih trepavica.  

LASH & BROW LIFT

Lash lift je uvijanje ili podizanje prirodnih trepavica čime ih vizualno produljujemo. 

Brow lift je omekšavanje i podizanje prirodnih obrva čime dobivamo privid gustoće, a klijentici omogućujemo lakšu kućnu brigu oko obrva. 

Tretman upotpunjujemo bojanjem trepavica i obrva te 3D fillerom, završnom njegom prirodne dlake. 

HENNA BROWS/KANA ZA OBRVE

Kana je biljka koja se godinama koristi u istočnim zemljama za ukrašavanje tijela. 

Kana za obrve je dostupna u 10 nijansi kojima se oblikuju Vaše obrve, a boja se može zadržati na dlaci i do 3 tjedna. 

POWDER BROWS

Powder Brows Kallos

Polutrajna metoda iscrtavanja obrva. Za sve klijente koji žele popuniti svoje obrve. Za sve koji nisu zadovoljni trenutnim oblikom. Powder brows metoda ostavlja prirodan, sjenčani izgled, kao da su obrve popunjene sjenilom ili olovkom. Javite nam se za konzultacije i zajedno ćemo pronaći rješenje za Vaše obrve.   

LASERSKO UKLANJANJE OBRVA ISCRTANIH TRAJNOM ŠMINKOM

Dovoljno je reći da više ne morate svako jutro gledati svoje stare obrve koje su poprimile zelenkastu, ljubičastu ili crvenu boju. Tretman laserom traje 10 minuta, a broj tretmana ovisi o intenzitetu pigmenta na obrvama. 

MICRONEEDLING/DERMAPEN

Luksuzni tretman za Vašu kožu. Microneedlingom omogućujemo dubinsko hranjenje i revitalizaciju kože sa širokim spektrom primjene. Poticanje proizvodnje kolagena u dubljim slojevima kože utječe na efekt zaglađivanja, hidratacije I  depigmentacije. Flekice, akne, ožiljci, sitne bore, tonus - sve je to problematika koju možemo liječiti sa dermapen /Microneedling tretmanom. Preporučena kura 3+1 gratis. Tretman se ne preporuča raditi u sunčanom periodu između travnja i rujna. Ovaj tretman izvodimo sa najboljim proizvodima na tržištu transdermalne njege - MESOESTETIC proizvodima.  


Provjerite naš cjenik kako biste vidjeli cijeli popis tretmana koje pružamo u Studiju Kallos.
Vidimo se uskoro?