THE ljepilo! 🤬 - Kallos

THE ljepilo! 🤬

Ljepilo je najjača emocija ikad. Nitko i ništa iz jedne trepavicarke u tebi ne moze izvući toliko emocija i dijagnoza koliko moze ljepilo.
Na pocetku ti svi naravno savjetuju ljepilo s kojim oni rade uz napomenu da će ti trebati period prilagodbe.
Moje ljepilo i ja smo kliknuli na prvu. Na prvu kap. Ja sjedim i radin klasiku i ono radi. Ne znam za temperature i vlage, ono radi i sretni smo. Bili smo tako savrseno prilagođeni doook ja nisam odlučila začiniti nas odnos ruskim volumenom..
Krenem ja raditi , a ljepilo ne radi. Ljepilo klizi. Pramen se zatvara. Gledam u očaju kako mi se fanovi zatvaraju ili raspadaju. Jedan pa drugi pa deseti... Štaaa mu je sad??
Šta ćeš sad nego mjerit temperaturu i vlagu. Tebi djeluje sasvim ok ali mozda njemu treba niza temperatura? Visa temperatura?? Vlaga?
Iducih par dana navlačiš odvlazivace i ovlazivace po salonu. Ni ne pomisljas okrenuti termostat na temperaturu koja ti odgovara, temperatura je ona koja navodno ljepilu odgovora. Ali ne odgovara.. Isprobavas sve savjete koje si uzicala kukajući iskusnim kolegicama ali ne radi i dalje. Tjese te i vele da slušaš ljepilo, ono će ti reći sto mu treba. Gledas u ono ljepilo i zaključuješ da ili si ti glupa ili je tvoje ljepilo nijemo, al u svakom slučaju ne mozes tako dalje.
U ocaju narucuješ drugo ljepilo drugog brenda. Nije to neki očaj drugima ali s obzirom da se tvoj poremećaj da sve slikaš poklopio sa tvojim OKP znas da ce ti ako slikas materijal slika biti poremećna jer je jedan natpis na bocici "krivi".
Stize ljepilo i ovo skuzis kako radi. Povremeno te zeza i ono al smijes sad i regulirati grijanje kako ti hoćeš. Mozda se pomiris i sa poremećenim slikama. Radis, ali jesi li zaista sretna dok te ooona bocica s police gleda? Naravno da nisi.
Tu sad malo razmisljas i o bivsim dečkima i na tragu si otkrica jos jednog svog poremećaja.
Uzimas ono ljepilo, jer sad vec očito, ne moze bit da ti mene neces, sto ti mene vise neces ja tebe više hoću i vraćas mu se. Muci te. Trudis se. Malo ga molis. Malo mu prijetis. Psujes. Pa molis. I odjednom radi. S obzirom da si vec luda od svega ne znas vise jesi li ga dobila dizanjem temperature, spustanjem vlage, onom molitvom ili prilagođavanjem aaaaali radi. Bezveze si kupovala drugo ljepilo. I slike ti neće biti poremećene i svijet je opet u ravnoteži.
Volis ga opet. I istovremeno ga ne volis jer si sad u strahu da ce te izdati opet jer nekako nakon svega ovoga sumnjaš da ti mozes biti ikako prilagođena. 🤷🏽‍♀️

Xx

By Nina Marijan, lash artist