Croatian | English  

Tretmani

EKSTENZIJE TREPAVICA

Kallos Pro Lash Collection

Vlasnica studia Kallos, Martina, medjunarodni je Lash Master edukator za ekstenzije, sudac te jedan od inovatora u svijetu ekstenzija u Hrvatskoj, stoga je ovaj tretman broj jedan u ponudi i vrlo su visoki kriteriji u samom pristupu i radu sa klijentima.

Lash Master materijal koji se koristi je visoke kvalitete, strogo provjeren i zadovoljava zdravstvene kriterije EU.

Svakom klijentu se pristupa individualno, određuje se dužina, debljina, oblik te stil izrade ekstenzija onako kako tehničar procijeni da je najbolje za klijenta.

Ekstenzije su predivan tretman koji nimalo neće škoditi prirodnim trepavicama ukoliko odaberete stručnu osobu koja će ih raditi.

 

TRETMANI LICA

Svi tretmani lica se izvode uz neizostavnu masažu lica vrata i dekoltea koja će Vas opustiti nakon stresnog dana i učvrstiti tonus lica.

Od klasičnog čišćenja lica koji je obavezan ukoliko se rješava problematika nečiste kože, akne ili miteseri, u ponudi su opuštajući beauty tretmani za učvršćivanje lica, popunjavanje sitnih bora, izbjeljivanje mrlja i uklanjanje ožiljaka.

Osim tretmana koji se rade isključivo sa kozmetičkim preparatima, u ponudi su i DERMAROLLERI koji su odlična i najbezbolnija metoda za dugotrajne rezultate.

MASAŽA

U ponudi su klasična, opuštajuća masaža tijela, anticelulitna masaža te masaža stopala koja je sastavni dio tretmana njege stopala, tj pedikure.

Masaže su idealne za rješavanje stresa, te djeluju pozitivno na cijeli organizam.

Redovitom masažom činite dobro za svoje fizičko i psihičko zdravlje, a uz laganu opustajuču muziku i spretne ruke masera, Vi ćete biti potpuno zen!

Za sve vjerne klijente nudimo pakete masaža sa popustima.

DEPILACIJA

Bez straha od podljeva i boli klijenti imaju izbor između voska u patronama, toplog voska te posebne vrste LYCON depilacije.

LYCON, tzv “bezbolna” depilacija je namjenjena i za onu najosjetljiviju kožu jer se prije nanošenja voska, na kožu nanosi ulje koje njeguje i sprječava iritacije i povlačenje kože.

Uz Lycon depilaciju ni “brazilka” više nije problem.

PEDIKURA I NJEGA STOPALA
Osim klasične obrade stopala, rašpanja i zaglađivanja hrapavih peta, možete riješiti problem uraslih noktiju te uklanjanja kurjeg oka. U tretmanu njegujemo i opuštamo Vaše noge i stopala ugodnom masažom, jer na stopalima su glavne točke koje utječu na naš organizam.