Vaše mišljenje

Based on 554 reviews
99%
(550)
0%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(3)

Najbolje ljepilo ikada, odgovara mi savršeno

Definitivno najbolja edukacija na kojoj sam bila. Martina je jako stručna, ima puno strpljenja i pravi je uzor. Sve preporuke 🙌🏼

Pmu tečaj

Predivna edukatorica, pažljiva, s puno živaca i truda objašnjava svaki segment edukacije trajne šminke. Svakoj djevojci na edukacijama se maksimalno posvetila i podučila. Svaka preporuka i zahvala ide Martini! 💖🤗

👍

Sve pohvale! Jako dobro i detaljno objašnjeno. Lako za shvatiti (što je najbitnije).
Definitivno moja preporuka 🤗

Dermapen edukacija

Zadovoljna sam online edukacijom dermapenom, za eventualna pitanja cure su uvijek ljubazne i na raspolaganju... Hvala!

Super!

Odlicna edukacija! Prezadovoljna, sve je ljepo objasnjeno po koracima. Skripta je tu jos da pomogne. Sve preporuke!

The best!

It’s the best product for Lash Lift. Never disappinted me!

Super!

Odlična edukacija,jako lijepo objašnjena.Jako drago mi je da ima i skripta😁 Zahvaljujem Martina!

S
D 0.07mm | D 0.07mm
Sabrina Blajda

Odličan proizvod, meni najbolji

V
The BLACK 10 ml LIMITED EDITION!!
Valentina Dragojević

Jako dobro ljepilo , prezadovoljna 🤗

A
BROW LIFT ONLINE DEMO
A&K Company Greganic Andrea

Sve pohvale za Martinu! Jako dobro i detaljno sve objasnila. Preporučujem! :)

Online MICRONEEDELING edukacija

Upravo sam završila s online edukacijom.
Jako sam zadovoljna, sve je prikazano po koracima.
Martina kao i uvijek jasna i detaljna.
Skripta je super i sigurna sam da će mi olakšati u daljnjem radu.
Preporuka svima! Nećete pogriješiti...
Hvala

Usavršavanje puder obrva

Same riječi pohvale za Martinu kao edukatora! Strpljivost, smirenost, njena energija i pozitiva. Edukacija iznad očekivanja. Drago mi je da sam upoznala Martinu i odlučila se za njenu edukaciju usavršavanja puder obrva.

Usavršavanje obrva

Martina je kao edukator dosta cjenjena,sada sam se uvjerila da je to s razlogom.Toliko stpljenje,mirnoća,detalji.Kada izađete sa edukacije bistre glave onda znate da ste došli pravoj osobi.Danas je teško nekoga preporučiti ali iza svog dana provedenog uz Martinu mogu samo reći ako razmišljate kamo ići za obrve jedino Kallos.Ovaj edukator će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Powder brows

Iskreno mislila sam da u 3 dana za ovako zahtjevnu edukaciju nece biti ni približno dovoljno,ali Martina je išla do najsitnijih detalja.Od teorije do praktičnog dijela, a sve ostalo je u našim rukama . Hvala na jednoj predivnoj edukaciji,strpljenju,podjeljenim vještinama i znanjem . Ovo je bila moja prva edukacija kod nje ali svakako ne i posljednja .

Basic Trepavice

Danas 3.11 bila na edukaciji za Basic trepavice.Toliko sam bila uplašena i mislila ja to neću moći! Tresla se !Ali kako je vrijeme prolazilo i upoznavanje cura i Martinu koja nam sve lijepo objasnila i na svaka pitanja lijepo odgovorila(ne postoje glupa pitanja)slobodno sve pitajte!morate!;)bilo je lijepo i jako zanimljivo! Same hvale i preporuku od srca❤️

Odlicno

Sjajna edukatorica, opsirno sve objasnjeno. Bila sam nedavno na edukaciji trepavica, ali ni blizu Martinine edukacije. Jako topla i draga i pristupacna i da ne zaboravim puna strpljenja. Vidimo se ponovno na naprednoj edukaciji❤️

Odlicna edukacija prezadovoljna sam hvala Martina puno ❤️❤️

Lash & brow lift

Uz sve moje greške Natalija je ostala strpljiva i smirena. Sve je objasnila detaljno i pažljivo da sam cijelu edukaciju mogla odraditi bez pitanja. Zahvalna sam joj jer svo svoje znanje prenese na mene, posveti mi se i daje sto posto od sebe . Hvala ti Natalija!

A
BROW MAPPING, EDUKACIJA
Andrea Barišić

Odlicna edukacija. Martina sve detaljno, polako i jasno objasni. Puno detalja koji su mi pomogli za daljnji rad!
Sve preporuke.☺️

V
Superbonder
Valentina Dragojević

Odličan proizvod !

Hvala Martini na strpljenu i prenesenom znanju! Vidimo se sigurno opet! ❤️

Draga Martina i Sanja želim vam od srca zahvaliti na ugodnoj atmosferi, profesionalnosti, ljubaznosti te na prenesenom znanju. Svakome tko želi napredovati i dići svoje poslovanje za stepenicu više, od srca preporučam!

*****

Martina i Sanja su jedne prvenstveno divne osobe, kvalitetne edukatorice s golemim iskustvom i znanjem u svijetu vodenja poslovanja.
Na edukaciji sam dobila sve potrebne informacije te dobila smjernice za vodenje svoga salona.

Kao netko tko jos nije usao u poduzetnistvo, mogu stvarno reci da mi je ovo bila itekako dobra odluka prije otvaranja salona. Dobila sam odgovore na sva pitanja tako da vise nemam nekih nedoumica, ideje koje sam vec imala sam na edukaciji potvrdila da su pametne, a dobila sam i puno novih koraka kako bi svaka sitnica bila na nivou. Veselim se ostalim edukacijama kod Martine jer ova definitivno nije zadnja!

Uspješno ste se pretplatili! | You have successfully subscribed!