Osnivač Kallos Lash Akademije 

Martina Krajinovic Gulsun CEO Kallos Lash AcademyI sama je prošla bezbroj edukacija i predavanja,a s vremenom se njezin utjecaj razvio na globalnoj razini , te su njena predavanja postala rado slušana od strane međunarodnih kolega, edukatora.Rodjena 31.8.1982. u Zg, završila opću gimnaziju i srednju kozmetičku školu,  te diplomirala na ekonomskom fakultetu.Martina Krajinović Gülsün, vlasnica Kallos branda, akademije i studia u Zagrebu. Martina se dugo pripremala za posao u beauty industriji, te nije slučajno što je Kallos ime postalo vrlo popularno medju klijentima. Jedna od prvih lash tehničara u Hrvatskoj te medjunarodno priznati sudac/edukator. Uspjehe broji na svim kontinentima, sa nekoliko tisuća studenata. Kao edukator, sudac i predavač na kongresima obišla je Sjevernu Ameriku, Meksiko, Španjolsku, Nizozemsku, Irsku, Englesku, Litvaniju, Litvu, Moldaviju, Poljsku, sve zemlje Balkana, te se do kraja 2019.sprema osvojiti Australiju te Columbiju.
Osvajačica brojnih nagrada i natjecanja, može se pohvaliti i organizacijom prvog lash natjecanja i kongresa u HR, te ulaskom u TOP 5 najinspirativnijih medjunarodnih lash artista 2017.(po izboru kolega i studenata)
2018, osim sto se popela na ljestici i usla u medjunarodnih TOP 3 najinspirativnijih lash artista, pokrenula je Kallos, Pro Lash Collection, luksuznu liniju najkvalitetnijih trepavica i materijala za ekstenzije, te okupila team edukatora koji radi po njenom programu.
Prava "štreberica" koja ostvari sve što zamisli, na prvi pogled  stroga(ali samo na prvi) i tipična djevica koja sve drži pod kontrolom.Martina je sretno udana mama 2 klinaca.
Jesmo li rekli da je izdala i knjigu za Lash tehnicare? Da, možete ju kupiti na webshopu! Obavezno!

Facebook instagram email

Uspješno ste se pretplatili! | You have successfully subscribed!