Beauty Studio Kallos, Karla Metikoša 2, Zapruđe, Zagreb 

Kallos Beauty Akademija podijeljena je na 3 dijela.

Kallos Beauty Studio
Kallos Beauty Academy
Kallos Pro Collection

Mjesto u kojem nastaju beauty standardi i trendovi u Hrvatskoj. Mjesto u kojem se educiraju brojni beauty artisti. Mjesto na koje klijenti dolaze po najljepše obrve i trepavice.
 
Beauty Akademija Kallos postoji već dugi niz godina, a vlasnica, Martina je jedna od  najtraženijih beauty edukatora u Hrvatskoj i svijetu. Ovo je mjesto gdje se spajaju proizvodi, znanje, iskustvo i estetika, a sve sa glavnim ciljem - podizanje kvalitete tretmana, te sreća klijenata. 
Kallos je jedini hrvatski brand koji potpisuje vlastitu Lash & brow liniju profesionalnih proizvoda. Ekstenzije trepavica, lash & brow lift, dermapen, trajna šminka, svaki tretman je lakši i brži uz ove profesionalne proizvode koje koristi veliki broj hrvatskih beauty salona. 
Kallos Akademija se smjestila u prekrasnom prostoru koji je najtočniji prikaz filozofije koju potpisuju, a to je prirodno sa dozom glamoura.
Beton i željezo, pomalo industrijski stil, obogaćen je bijelom bojom mramornih podova te drvenim detaljima koji nevjerojatno podižu ovaj interijer. 
Luksuzan, ali vrlo ugodan i opuštajući prostor, u kojem klijenti vrlo brzo shvate da je ovo akademija koja brižno brine o svakom svom gostu. Ugodna muzika, nježni mirisi te stručan beauty team, obećavaju pozitivno iskustvo. 
Naši klijenti su žene koje znaju što žele, koje ne vole pretjerivanja, a žele izgledati prekrasno, ali kao da se nisu previše trudile oko toga. U prijevodu, žene kojima je primarna njega uz estetiku. Volimo žene koje će prije uređivanja trepavica ili obrva nahraniti i usrećiti svoju kožu. Jer koža je primarna, ona je naša slika u svijet. Zapamtite, najveći kompliment koji možete dobiti je : "Izgledaš prekrasno, ali ne mogu shvatiti što si radila. " Vjerujte nam, to je najteže postići. 
Svaka klijentica će vrlo često primijetiti da se kod nas svakodnevno odvijaju edukacije budućih beauty tehničara i to je naša najjača snaga. Mi kreiramo znanje i prenosimo ga dalje i direktno formiramo budućnost naše beauty industrije. 

A može li bolje nego to sve pronaći u najljepšem prostoru u gradu?! 

Beauty Studio Kallos, Karla Metikoša 2, Zapruđe, Zagreb 

Kallos, studio&Kallos lash academy is divided into 3 departments.

Kallos beauty studio
Kallos academy
Kallos pro lash collection

You have successfully subscribed! | You have successfully subscribed!